Welke kant
wilt u op?

Welke kant
wilt u op?

Defense

zelfstandig naamwoord - verdediging, verweer, noodweer, zelfverdediging, afweer, defensie

Offense

zelfstandig naamwoord – aanval, aanvechting, offensief, een poging om door woorden van iemand te winnen (vrije vertaling Infense)

Defense or Offense

Of u nu gedwongen wordt zich te verdedigen of aansprakelijk wordt gesteld voor iets waarvoor u niet aansprakelijk bent. Of juist een onomkeerbare situatie wilt voorkomen of de andere partij een stap voor wilt blijven. Wat uw drijfveren ook zijn, bij Infense advocaten staan we in alle gevallen voor juridisch advies van het hoogste niveau. Door daadkracht, kennis en jarenlange ervaring in uiteenlopende werkvelden. Graag bepalen we zo snel mogelijk uw stip aan de horizon: ons vertrekpunt. Onze juridische kennis en ervaring is hierin de schakel. Uw expertise is daarbij minstens zo belangrijk.

Bij Infense zien we onszelf als juridisch partner. We trekken samen op. U mag een juridische topprestatie van ons verwachten. Wij verwachten op onze beurt openheid en realiteitszin van u. Wanneer we u proactief en oplossingsgericht mogen adviseren zijn we op ons best. We zorgen ervoor dat iedereen in zijn kracht staat. En we zijn niet bang om daarin grenzen op te zoeken.